اگر از کاربران همیشگی لپ تاپ ها و کامپیوترها باشید، حتما میدانید که در حال حاضر میلیونها نرمافزار متنباز و رایگان در دسترس عموم کاربران قرار داده شده است. بررسی این نرم افزارها نشان داده که برخی از آنها، حتی از نسخههای حرفهای و تجاری مشابه خود نیز قدرتمندتر و پیشرفتهتر هستند. به همین دلیل در این مقاله برآن شدهایم تا شما کاربران گرامی را با 10 نرم افزار کاربردی و رایگان برای کامپیوتر آشنا سازیم. شما میتوانید با مطالعهی موارد پیشرو، نرم افزار کاربردی خویش را انتخاب کرده، به صورت رایگان دانلود و در نهایت اجرا و استفاده کنید. در صورت نیاز به راهنماییهای بیشتر در این رابطه میتوانید با کارشناسان ما در نمایندگی کامپیوتر لنوو تماس بگیرید و اطلاعات لازم را دریافت نمایید.
10 نرمافزار کاربردی و رایگان برای کامپیوتر
1. آنتی ویروس و ضدجاسوسی
حتما با ما هم عقیده هستید که درصد بالایی از میزان موفقیت کاربر در حفظ امنیت سیستم منوط به آنتی ویروس مورد استفاده وی است. از این رو یکی از موارد گنجانده شده در لیست 10 نرمافزار کاربردی و رایگان برای کامپیوتر ، آنتی ویروس است. آنتی ویروسهای رایگان !Avast و AVG و نرمافزار ضدجاسوسی Malwarebytes دو نمونه از نرمافزارهایی هستند که کاملا رایگان بوده و با نمونههای تجاری مشابه تفاوتی ندارند.
پیشنهاد سایت: بهترین آنتی ویروس برای کامپیوتر
2. پشتیبانگیری
متأسفانه تعداد نرم افزارهای رایگانی که به کاربر امکان تهیه نسخه پشتیبان را میدهند، اندک است. نرمافزارهای پشتیبانگیری رایگانی کمی وجود دارند که به کاربران امکان پشتیبانگیری آنلاین را ارائه میدهند. با این وجود در صورت نیاز به تهیه نسخه پشتبان آنلاین میتوانید به دو نرم افزار Mozy و Dropbox اعتماد کنید. این دو، سرویس پشتیبانگیری را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میدهند.
3. مرورگر
یکی دیگر از موارد گنجانده شده در لیست 10 نرمافزار کاربردی و رایگان برای کامپیوتر ، مرورگر است. تقریبا تمامی کاربران، مرورگرهای اینترنتی رایگان و کارامد را میشناسند و با آنها آشنایی دارند. دو نمونه از پرطرفدارترین مرورگرهای حال حاضر، مرورگرهای Mozilla Firefox و Google Chrome هستند. توصیه میشود با یک جستجوی اینترنتی با قابلیت ها و امکانات این دو مرورگر بیشتر آشنا شوید.
این مطلب کاربردی را از دست ندهید: پاک کردن کش در ویندوز 11
4. نرم افزارهای فشرده سازی
نرم افزار دیگری که میبایست در فهرست 10 نرمافزار کاربردی و رایگان برای کامپیوتر قرار گیرد، نرم افزار فشردهسازی است. اگر پس از دانلود فایلهای اینترنتی با فایلهایی از نوع ZIP و RAR روبرو شدید، نگران نباشید. برای دسترسی به محتویات این مدل از فایلها میتوانید روی نرمافزارهای رایگانی مانند Seven-ZIP حساب باز کنید.
5. ابزارهای ایجاد و رایت لوحفشرده
نرم افزارهای مورد استفاده جهت رایت لوحفشرده، مورد دیگری هستند که میبایست در فهرست 10 نرمافزار کاربردی و رایگان برای کامپیوتر ما قرار گیرند. ایجاد فایلهای صوتی و دیتا، رایت CD از روی فایلهای ISO به کمک CDBurnerXP به راحتی قابل انجام هستند.
6. پست الکترونیکی
اگر به دنبال نرمافزارهای مدیریت ایمیل هستید، راهکارهای آفلاین و آنلاین زیادی برای شما وجود دارد که بسیار بهتر از Outlook هستند. دو نمونه از بهترینها برای این کار که البته رایگان نیز هستند دو نرم افزار Mozilla Thunderbird و Gmail میباشند.
7. سرور و کلاینت
اگر جزو کاربرانی هستید که به دلیل مدیریت یک وبسایت نیاز به سرور FTP یا کلاینت SSH برای آپلود و دانلود فایلهای ضروری پیدا کردهاید، میتوانید برای این کار، در کنار تمامی نسخههای تجاری، بر روی نرمافزارهای مدیریت سرور FTP رایگانی مانند Filezilla و ابزارهای مدیریت کلاینت SSH مانند MobaXtrem و Putty نیز حساب باز کنید.
8. ویرایشگر تصاویر
نرم افزارهای دیگری که میبایست در فهرست 10 نرمافزار کاربردی و رایگان برای کامپیوتر قرار گیرند، نرم افزار ویرایشگر تصاویر GIMP، نرمافزار Paint آنلاین Piant.net و سرویس مدیریت تصاویر Google Picasa است. تمامی این نرم افزارها رایگان هستند و کاربر پس از دانلود میتواند آنها را اجرا و مورد استفاده قراردهد.
در این آموزش با ما همراه باشید: نصب برنامه در لپ تاپ لنوو
9. پخش موسیقی و فیلم
نرم افزار کاربردی دیگر برای کاربران کامپیوتر، نرم افزار پخشکنندهی فیلم و موسیقی است. در این دسته، نرمافزارهای فوقالعاده و رایگان زیادی وجود دارد، از جمله Audacity برای ویرایش فایلهای صوتی و تولید مالتیمدیا و پخشکنندههای VLC و MPC-HC.
10. آفیس سوییت
آخرین نرم افزار قرار داده شده در لیست 10 نرمافزار کاربردی و رایگان برای کامپیوتر ، نرم افزار OpenOfficeاست. بد نیست بدانید که آفیس سوییتها فقط به مجموعه گرانقیمتی چون Microsoft Office ختم نمیشوند. به جای استفاده از این مجموعه میتوان از نرمافزارهای رایگانی مانند OpenOffice بهره برد که کاملا رایگان بوده و با نمونههای تجاری مشابه تفاوتی ندارند.
نمایندگی کامپیوتر لنوو
نمایندگی کامپیوتر لنوو پیشرفته ترین امکانات و تجهیزات دو حوزه تعمیر و فروش را در اختیار نیروی انسانی و کادر فنی خویش نهاده تا با ارائه برترین و باکیفیت ترین خدمات، رضایت کاربران و مشتریان این مرکز را کسب نماید. نمایندگی رسمی کامپیوتر Lenovo در «بخش فروش»، عرضه کننده کلیه کامپیوترهای لنوو و در بخش «خدماتِ پس از فروش» ارائه دهنده تخصصی ترین سرویس های تعمیر، بازسازی و ترمیم این محصولات است. اگرچه نمایندگی کامپیوتر لنوو، فعال در حوزههای فروش و تعمیر لپ تاپ لنوو و کامپیوترهای این برند است اما عمده تمرکز این مجموعه بر تعمیر، بهسازی و سرویس های تخصصی مرتبط با این دستگاه است. تمامی سرویسهای ارائه شده در نمایندگی مجاز کامپیوتر لنوو مبتنی بر اصول و استانداردهای جهانی است که از سوی شرکت سازنده مطرح شدهاند.