جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

چرا درایور لپ تاپ نصب نمی شود؟

درایورهای لپ تاپ تعاملات و ارتباطات سیستم عامل را با قطعات سخت افزاری سیستم کنترل می نمایند. در واقع درایورها برنامه‌های کامپیوتری خاصی هستند که اجازه برقراری ارتباط میان سیستم عامل ویندوز و سایر برنامه‌های راه‌اندازی شده را با قطعات سخت افزاری لپ تاپ صادر می نمایند. برای مثال لپ تاپ بدون یاری درایور مخصوص نمی‌داند که چگونه باید از امکانات و قابلیت‌های کارت گرافیک لپ تاپ استفاده کند. در این شرایط درایور کارت گرافیک اطلاعات مربوط به کارت گرافیک دستگاه را ارائه نموده و نهایتا منجر به تعامل صحیح و مناسب مابین برنامه‌ها و سیستم عامل ویندوز با قطعه‌ی سخت افزاری کارت گرافیک می گردد.

نصب درایور در صورت داشتن دقت و مهارت کافی، توسط هر کاربر عادی نیز می تواند به درستی شکل گیرد. اما گاهی ممکن است مسیر نصب با اختلالاتی روبه رو شده و مشکل نصب نشدن درایور لپ تاپ پدید می آید. رفع این مشکل نیاز به دانش تخصصی کارشناسان IT دارد. نمایندگی رسمی لنوو مرکزی تخصصی است که ضمن به کارگیری مهارت و تجربه تکنسین های خود کلیه عیوب مرتبط با نصب نشدن درایور لپ تاپ را در کوتاه ترین زمان امکان پذیر رفع می نماید.

نصب درایور لپ تاپ

دلایل پیدایش مشکل نصب نشدن درایور لپ تاپ

از آنجا که بخش اعظمی از مشکلات رایانه و لپ تاپ از درایور ناشی می شود در استفاده از سیستم های رایانه ای، راه اندازی صحیح درایورهای مختلف دارای اهمیت ویژه ای است. سیستم رایانه ای لپ تاپ برای فعال شدن قسمت های مختلفی چون صدا، تصویر، گرافیک، وایرلس، آنتن دهی، بلوتوث و غیره نیازمند نصب درایور لپ تاپ است. در این راستا دو راه پیش روست: استفاده از دی وی دی مخصوص نصب درایورها که هنگام خرید لپ تاپ ارائه می شود و یا دانلود فایل های نصب درایور از اینترنت.

اگر دی وی دی مخصوص نصب درایور لپ تاپ خود را داشته باشید به راحتی می توانید آن را بدون هیچ گونه مشکلی اجرا کنید. اما در صورتی که این دی وی دی در دسترس نباشد، چاره ای جز دانلود فایل های مرتبط با راه اندازی درایور نخواهید داشت. در این راستا ممکن است با نصب فایل نادرست و گاها ویروسی باعث بروز اختلالاتی در روند کاری سیستم رایانه ای لپ تاپ شده و البته شاهد پیدایش مشکل نصب نشدن درایور لپ تاپ باشید. در برخی مواقع نیز ممکن است فایل دانلودی کاملا سالم باشد، اما متناسب با ورژن سیستم عامل لپ تاپ نبوده و دردسرساز گردد.

خدمات تخصصی نمایندگی لنوو: تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ

نکات کلیدی نصب صحیح درایور لپ تاپ

برای جلوگیری از پیدایش مشکل نصب نشدن درایور لپ تاپ به شناسایی دقیق مدل سیستم رایانه ای لپ تاپ بپردازید. درایورهای عرضه شده متناسب با نوع و مدل لپ تاپ ساخته می شوند و ممکن است با نصب درایور مدل های ناهماهنگ، لپ تاپ به درستی کار نکند. در چنین حالتی به مرور زمان دستگاه دچار اختلالات نرم افزاری گوناگونی می شود. بنابراین در نصب درایور لپ تاپ قدم اول پیدا کردن مدل دقیق دستگاه است. به احتمال قوی مدل لپ تاپ به همراه شماره سریال و دیگر مشخصات کلی آن را می توانید در قسمت پشتی دستگاه بخوانید و نسبت به دانلود فایل صحیح درایور اقدام کنید.

به خاطر داشته باشید که برای دانلود فایل درایور حتما به سایت سازنده سیستم مراجعه کرده و از دانلود درایور موجود در سایت های ناشناس خودداری کنید. پس از دانلود درایورها لازم است کاملا تک به تک اقدام نصب و راه اندازی درایورها کنید. در تمامی مراحل نصب درایور لپ تاپ در صورت دریافت پیغام ری استارت به دستور عمل کنید تا نصب درایورها به درستی انجام شود. در پایان هر مرحله نیز با تست کردن بخش نصب شده از کارایی درست درایور جدید اطمینان حاصل نمایید.

این آموزش را از دست ندهید: نحوه نصب ویندوز 10

تعمیرات تخصصی لپ تاپ در نمایندگی لنوو

لنوو عرضه کننده دستگاه های دیجیتال مقاوم و با کیفیتی می باشد که ممکن است در اثر عوامل مخرب گوناگونی چون ضربه و آب خوردگی دچار اختلال گردند. نمایندگی رسمی لنوو در مشهد، تهران و کرج ضمن به کارگیری تجهیزات کاری پیشرفته و بهره گیری از دانش به روز تکنسین های مجرب خود همواره آماده خدمت رسانی در راستای بازیابی کارکرد انواع سیستم های لنووست. تمامی امور مرتبط با بازیابی، بهسازی، پشتیبانی، ترمیم و تعمیر در این مجموعه همگام با پیشرفت این کمپانی عرضه می گردد. خاطرنشان می نماییم که توجه به پارامترهای استاندارد در ارائه خدمات تخصصی واحد تعمیرات نمایندگی لنوو از ویژگی های بارز کلیه اقدامات تعمیراتی کارشناسان ما بوده که موجب بازگشت کارایی دستگاه های معیوب در بالاترین سطح کیفی ممکن می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.